IlaE Administrator
Number of posts : 126 Age : 34 Location : Sremski Karlovci, Serbia Registration date : 2007-12-24
| Subject: Ponekad Fri Dec 28, 2007 1:52 am | |
| Polako nižu se dani, Prolazi još jedan Ista mesta isti ljudi Sve je kao pre Kroz moju glavu Prolazi sve I sve je isto samo, Nema nje
Život polako teče, Ja još smejem se Kada mi je teško ja zažmurim Pa potonem u sne Oni čuvaju moje tajne Oni znaju sve Oni su moje rame Za plakanje
Bez tebe noći, Sporo prolaze Lutam kroz grad Još uvek tražim te Dodji bar ponekad, Barem seti se Da li pamtiš moje reči Mmmm volim te
Bez tebe noći, Sporo prolaze Lutam kroz grad Još uvek tražim te Dodji bar ponekad, Barem seti se Da li pamtiš moje reči Mmmm volim te
Život polako teče, Ja još smejem se Kada mi je teško ja zažmurim Pa potonem u sne Oni čuvaju moje tajne Oni znaju sve Oni su moje rame Za plakanje
Bez tebe noći, Sporo prolaze Lutam kroz grad Još uvek tražim te Dodji bar ponekad, Barem seti se Da li pamtiš moje reči Mmmm volim te | |
|